Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource44), Fid:211, Did:0, useCase: 3


Grāmatu plauktos nonāk jauna „IEVAS pavārgrāmata”

Redakcija
Redakcija

Atzīmējot jubileju, žurnāls IEVA saviem lasītājiem sarūpējis dāvanu – jauno “Ievas pavārgrāmatu”, kurā apkopotas SANTAS žurnālistes un IEVAS ēdienu autores Lauras Dumberes 50 labākās, lasītāju iecienītākās receptes. Vedot lasītājus cauri četriem garšīgiem, baudpilniem gadalaikiem, “Ievas pavārgrāmata” piedāvā uzkodas, salātus, pamatēdienus un desertus gan ikdienai, gan lieliem un maziem svētkiem.

„Laura ar savām receptēm izmainīja manu dzīvi, jo neesmu aizrautīga gatavotāja. Saliekot kopā abus Lauras talantus – rakstīšanu un gatavošanu – sanāk burvīgi ēdieni ar stāstu. Man pat negribas tos saukt par receptēm. Tie ir garšīgi stāstiņi par garšīgiem ēdieniem,” IEVAS galvenā redaktore Inita Sila.

„Lauras receptes ir tik izcilas, ka tās gribas gatavot un baudīt atkal un atkal,” dziedātāja un trīs meitu māmiņa Ance Krauze.

„Uzskatu, ka kulinārijā mūs abas vieno līdzīga pieeja – garšīgi, taču vienkārši pagatavojami dažādu tautu ēdieni, kas radoši pielāgoti latviešu saimnieces virtuvei. Esmu izmēģinājusi vairākas Lauras receptes, taču īpaši vēlētos ieteikt viņas rabarberu saldējumu – manā skatījumā tas ir šedevrs,” finansiste Ilze Jurkāne.

Grāmatu var iegādāties lielākajās grāmatnīcās visā Latvijā.